Tapéta

webáruház - Minőségi tapéta, luxus

tapéták

széles választékát kínáljuk.
MENÜ
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Vidéki háttérképek a romantikusoknak, ha tapétáznak!
Vidéki háttérképek a romantikusoknak, ha tapétáznak!

Fedezze fel a romantikus vidéki házat a legszebb oldaláról. Nem számít, hogy szereted-e az alföldi kunyhót, az elegáns francia hangulatot, vagy a rusztikus stílust. A vidéki életstílus a tapétázott házat magába foglalja. A gyönyörű tapéta a romantikusok lakás berendezése. Számukra ez nem egy különlegesség. A belsőépítészet olyan játékos, olyan szép és barátságos, mint a vidéki ház belső stílusa. Ezek a generációk számára nagy népszerűségnek örvendenek. A belső tér varázsa és a falusi kertek romantikus hangulata pihenésre késztet bennünket. A stresszes nap után, a városi élet fáradtságát felrázza a vidéki romantikus tapéta. 

A virág csokrok, mint szétszóródó virágok és a gyönyörű dizájn, megjelenik a Hajlék-2000 Kft tapéta kínálatában. Apró minták öltöztetik a falakat, amit egy végtelen színpaletta egészít ki. Természetesen a vidéki motívumoknak, a gyümölcsöknek, határai is vannak. Ennek a szép környezetnek sok rajongója van nem csak a vidéken, hanem a városok zöld övezetében is. A városi apartmanban a természet sokszínűsége romantikus hangulatot idéz. A világos, diszkréten csillogó kis stílusminták és mindenekelőtt a függönyök és kárpitok, tapéták, poszterek, foto tapéták illeszkedő szövetének kombinációja fejezi ki a vidéki ház stílusát. A városi apartmanokban nagyon sok virágmintás posztert és tapétát ajánlunk üzleteinkben és web áruházainkban.

Kiválaszthatja a tapétáját különböző anyagminőségben. A robusztus, mosható vagy egyenletesen kopásálló vinyl tapéta különösen ajánlott a konyhákhoz és az összes használatos helyiséghez. A mosható gyapjúrostos tapéta gyakorlatilag mindenütt otthon van, szobában, előszobában, konyhában, hálószobában, gyermek szobában. A papír tapétát ökológiai szempontból sokan kedvelik. Ez az anyagminőség előnyös az óvodában. A korszerűbb egészségtudatos és környezettudatos falburkoló elemek a nem szőtt vlies tapéták.

Számos rusztikus tapéta esetén a megfelelő díszítő- és kárpitszövetek használata ajánlott a harmonikus belső tér kialakításához. Ha minden tökéletes, gondolkodj az  oldalfalak harmóniájáról és bátran alkalmazz vidám tapéta színeket.

 Virágos tapéták kínálatunkban

Mészáros Árpád
Ügyvezető

TAPÉTACENTER CSOPORT
Hajlék-2000 Kft.
1089 Budapest, Delej u. 43.
Tel.: +36-1-788-50-95
Fax: +36-1-323-00-13
E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez
www.tapetauzlet.org
https://plus.google.com/100355963625565714685
https://www.facebook.com/tapetacenter