Tapéta

webáruház - Minőségi tapéta, luxus

tapéták

széles választékát kínáljuk.
MENÜ
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok
Tapétázási tanácsok
Nappali tapéták

Gyönyörű és időtlen tapéták a nappalihoz a skandináv, svéd Engblad & CO -tól.

A tapéták megteremtik azt a barátságos, meleg érzést, amelyet a család legszociálisabb szobájától vágynak.  Ez egy olyan hely, ahol az egész családnak kényelmesen kell éreznie magát és a tapéta ideális esetben jó alapként szolgálhat odaillő bútorok berendezéséhez elhelyezéséhez.  Nagyon sok tapétánk   háttérképünk van, amelyek tökéletesen megfelelnek a nappali szobáknak, a fénytől, a nyugtató tapéta mintáktól a kifejezőbb mintáig, amelyek a szobát sajátossá teszik.
 


Ezek a tapéták lehetnek matt és textúrázott felületűek, több fényes vagy akár csillogó elemet tartalmazhatnak. Itt könnyedén megtalálja azokat az új kedvenceket, amelyek kiegészítik az Ön egyedi tapéta stílusát és otthonos, kényelmes hangulatot adnak a nappali szobájának. Keresse tapéta üzleteinket és web áruházainkat a különleges tapéta minőség megvásárlása érdekében. Szép nappalit kívánunk! Ne feledj, hogy „MINDE FALRA VAN TAPÉTÁNK „

Tapéták, amelyek megteremtik a megfelelő stílust a konyhában!

Tovább...
A 33083-6 Hermitage 10 AS-Creation tapéta, szatén tapéta

Hozzon extravagáns és fényűző hangulatot otthonába, éttermébe, irodájába, hálószobájába az AS-Création tapétagyártó „Hermitage 10  33083-6” díszes tapéta mintáival és nemes színeivel. Itt széles választékot talál különböző barokk mintákból, dísztárgyakból, csíkokból vagy egyszerű sima színekből, mint az arany, bézs, fekete, türkiz vagy piros, ami elegáns színösszeállításban található. Ezekkel a tapétákat otthonában, közösségi helyeken exkluzív érzelem lengi át és jól érzi magát!

Több tekercs szállítása egységes gyártásban történik. A tapétatekercsek gyártási száma azonos. Ezek megtalálhatók a tapéták címkéjén a tekercsbe csomagolva. Utánrendelés esetén kérjük, adja meg ezt a gyártási számot, szín számot, hogy elkerüljék a színeltéréseket.

 

A tökéletes tájékoztatás tapéta online vásárláskor a tapetawebaruhaz.hu-n

Megalapozott tájékoztatási szolgáltatási lehetőségek - a tapéta, poszter, fotótapéta és az öntapadós tapéta előtt, közben és után - azt szeretnénk, hogy ne csak boldogok legyünk, hanem elégedettek is:

Tovább...
Vlies tapéta
Tovább...
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 9 / 36