Tapéta

webáruház - Minőségi tapéta, luxus

tapéták

széles választékát kínáljuk.
MENÜ
Tekintse meg akciós tapétáinkat!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Trendek a falhoz a legszebb tapéta márkákból
Trendek a falhoz a legszebb tapéta márkákból

Akár monochrome, akár színes, klasszikus vagy modern, a Tapétawebáruház a legnépszerűbb tapéta márkákat kínálja különböző divatos gyűjteményeknek egyedi faltervezéshez. A Schöner Wohnen háttérképektől a Versace fényűző falterveiig üzletünk mindenféle  márkájú terméket kínál. Ha diszkréten és elegánsan tetszik, akkor éppúgy megtalálja, mint az expresszív és különösen hatékony tapéta iránti vágy, mert a szokásos módon a tapéta márkák sokféle alkotással és egyedi termékcsaláddal meggyőzik. Az Esprit, a Brigitte Home és Co. válogatott kínálata több mint impozáns, különösen, mivel az innovatív dizájnelemekkel és az innovatív tapétázással járó vezető címkék mindig trendtudatos bestsellereket teremtenek. Legyen ez papír vagy nem szőtt tapéta, a BB Home Passion fal trendjei vagy a Harald Glööckler páratlan háttérkép gyűjteményei, a leghíresebb tapéta márkák legújabb modellei elérhetők az online boltban.

 

Avenciótól a Lars Contzenig - fedezze fel a legmodernebb tapéta márkákat a boltban


 

Függetlenül attól, hogy virágos vagy barokk, a minták vagy a retro design, a legdivatosabb tapéta márkák kínál széles választékát különböző stílusokat az otthoni. Sokoldalú, de mindig az idők impulzusa, többek között a gyönyörű életmód tapétagyűjteményét mutatja be. A népszerű magazin már régóta nem csak lakberendezési tárgy, hanem megfelelő lakkozási és papíralaptakákat is kínál a modern lakóterületek számára a híres Wallwalls tapéta gyártójával együttműködve. A háttérkép gyár a Lars Contzen, az Esprit, a Jette Joop és a Brigitte Home, valamint a Raffi és Michalsky Living tapéta márkáinak gyűjteményéért is felelős, akiket szintén a tapétaboltban kínálnak. Míg a Raffi egyedi színárnyalatokat állít elő sokoldalú dekorokkal, a Lars Contzen művészi és friss mintás háttérképekkel csábít. De a német divattervező Michael Michalsky és a tapéta gyártó Livingwalls együttműködése szintén többet hozott, mint jelentős gyümölcsöt, mert az elegáns kollekció mintegy 60 különböző, nem szövött háttérképet tartalmaz kiváló minőségű megjelenéssel. A tapéta márkák között megtalálható abszolút trendtulajdonosok közé tartozik a Brigitte Home, az Esprit és a Jette Joop, akik évek óta kreatív kinézeteket nyújtanak rendszeresen frissített tapétagyűjteményekkel. Az egyszerű eleganciával, csíkokkal, sima színekkel vagy klasszikus mintákkal szemben a Porsche Design Studio márkás tapéta bemutatkozik. Minimalista a designban és finom a színválasztásban - az elegáns Porsche tapétagyűjtemények a háttérkép cég Architects Papers mindig elegáns szemet gyönyörködtető. Barbara Becker, Daniel Hechter és Zuhause Wohnen alkotásait a tapéta márkák termékcsaládjai közé sorolják, amelyek különféle háttérképeket kínálnak a virágos háttérképtől a határokon át. És ha a négy falat a Dieter Bohlen vagy Harald Glööckler tévésorozat alkotásaival kívánja díszíteni, akkor nem hagyja ki a tapétázatot. Különösen a népszerű divattervező nem szövött háttérképei szokatlan érzetet keltenek az extravagáns tervekkel. Az olasz luxus márkázott Versace márkás tapétaival csak fényesebb lesz, amely fényes motívumokkal, arany csillogással és szaténmintákkal díszített eleganciát kínál.

 

A vezető tapéta márkák garantálják a trendi dizájnokat és a magas színvonalat

 

Függetlenül attól, hogy a színséma és a szerkezet, a tapéta márkák meggyőzni a modern design, amelyek alapján a legújabb trendek a lakhatás és a lakberendezés. Ezenkívül a leghíresebb tapéta-gyártókkal együttműködve, mint például a Marburg, a Graham & Brown vagy az Erismann, hanem a márkás háttérkép kiváló minőségű és így egyszerű feldolgozását is biztosítja. Függetlenül attól, hogy a papíron és nem szőtt tapéta mintázattal vagy egyszerű festhető tapéta nélkül minta, a minőségi tudatos anyagok kiválasztása után a tapétázás is könnyű lesz.