Tapéta

webáruház - Minőségi tapéta, luxus

tapéták

széles választékát kínáljuk.
MENÜ
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Trendek a falakra a legszebb tapéta márkákból
Trendek a falakra a legszebb tapéta márkákból

Akár monochrom, akár színes, klasszikus vagy modern, a Tapéta webáruház a legnépszerűbb tapéta márkákat kínálja különböző divatos tapéta katalógus gyűjteményekből, egyedi faltervezéshez. A Schöner Wohnen tapétáktól a Versace fényűző designig, üzletünk mindenféle  márkájú terméket kínál. Ha diszkréten és elegánsan szeretné, akkor éppúgy megtalálja a keresett terméket a tapéta web áruházunkban mintha izgatottan loholna az egyik üzlettől a másikig.  A kínálatunk a keresett tapéta márkák sokféle alkotásával és egyedi termékcsaláddal meggyőzik, hogy bennünket válasszon. Az Esprit, a Brigitte Home  válogatott kínálata több mint impozáns, mivel az innovatív dizájnelemekkel és tulajdonságokkal bírnak. A vezető márkák mindig trendtudatos bestsellereket teremtenek. Legyen ez papír vagy vlies tapéta, a BB Home fal trendjei vagy a Harald Glööckler páratlan tapéta katalógus gyűjteményei, a leghíresebb tapéta márkákat jelentik.

 

 

 

 Avenciótól a Lars Contzenig - fedezze fel a legmodernebb tapéta márkákat a boltjainkban és a web áruházunkban.

 

Függetlenül attól, hogy virágos vagy barokk,  retro design vagy a legdivatosabb tapéta márkák széles választéka van a piacon, a különböző stílusok szépítik az otthonát. Sokoldalú, de mindig az idők ritmusa látható a tapétákon.  A gyárak a Lars Contzen, az Esprit, a Brigitte Home, valamint a Raffi és Michalsky Living, Marburg, As-Creation  tapéta márkáinak gyűjteményét a tapétaboltban kínáljuk.  Míg a Raffi egyedi színárnyalatokat állít elő sokoldalú dekorációkkal, a Lars Contzen művészi és friss mintás tapétákkal csábít. A német divattervező Michael Michalsky és a tapéta gyártó Livingwalls együttműködése gyümölcsözőnek bizonyult. A tapéta márkák között megtalálható abszolút trend közé tartozik a Brigitte Home, az Esprit és a Jette Joop, akik évek óta kreatív látványt nyújtanak rendszeresen frissített tapétakatalógusokkal. Az egyszerű eleganciával, csíkokkal, sima színekkel vagy klasszikus mintákkal szemben a Porsche Design Studio márkás tapétákkal mutatkozik be. Minimalizmus a designban és finom a színválasztásban. Az elegáns Porsche tapétakatalógusok a tapétát gyártó cég az Architects Papers mindig elegáns és szemet gyönyörködtető. Barbara Becker, Daniel Hechter és Zuhause Wohnen alkotásait a tapéta márkák kiemelkedő termékcsaládjai közé sorolják, amelyek különféle tapétákat kínálnak. Amennyiben a négy falat a Dieter Bohlen, Colani vagy Harald Glööckler tapéta katalógusok alkotásaival kívánja díszíteni, akkor nem hagyhatja ki a tapétázást. Különösen a népszerű divattervező vlies tapétái szokatlan érzetet keltenek az extravagáns tervekkel. Az olasz luxus Versace márkás tapétaival csak fényesebb, előkelőbb lesz az élete, mert fényes motívumokkal, arany csillogással és szaténmintákkal díszített eleganciát kínál.

 


 A vezető tapéta márkák garantálják a trendi dizájnokat és a magas színvonalat.

 

 Függetlenül attól, hogy milyen a színséma és a szerkezet, a tapéta márkák meggyőzik a modern designt. Ezek segítik a legújabb trendeket, a lakhatást és a lakberendezést. A leghíresebb tapétagyártókkal együttműködve, mint például a Marburg, Borastapeter, ECO- Engblad&Co, Parato, Mr.Perswall, Erismann, P+S és a Rasch, márkás tapétákat  gyártanak kiváló minőségben. Kiemelkedő az olasz PARATO tapétagyár dizájnere Cristiana Masi.

 

 

Ha megtekintette a web áruházban a kiválasztott tapétát de nem biztos a dolgában, akkor várjuk a Budapest 1089. Delej utca 43 szám alatti tapéta üzletünkben. A web áruházban kiválasztott termékre hivatkozva itt 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg a listán levő termékeket.

Ne feledje, hogy „MINDEN FALRA VAN TAPÉTÁNK”