Tapéta

webáruház - Minőségi tapéta, luxus

tapéták

széles választékát kínáljuk.
MENÜ
Eco vintage

BorasTapeter - Vintage ULRICA HURTIG (Designer VINTAGE) Ulrika Hurtig svéd, skandináv designer a Boras tapéta gyár kiváló tapéta tervezőjének a munkája ez az új tapéta katalógus. Az anyagát tekintve a legkorszerűbb egészségtudatos és környezettudatos anyagból a vlies-ből készül. A ragasztásnál csak a falat kell bekenni tapéta ragasztóval az előírásoknak megfelelően. A vlies növényi rost felhasználásával készült korszerű tapéta alapanyag. A vlies tapétát mondják még gyapjú rostos tapétának is. A festék a tapétán környezetbarát vízfestékkel készül.

Ulrica Hurtig dizájner Vintage kollekcióját tájékoztatása alapján a kopott régi felületek, a kerti virágok, a nagymama ágyneműs szekrényei ihlették meg. Ez a 21. századi stílus a kopottan sikkes romantika és az ipari nyersesség egyvelege. Igazi kihívás és öröm látni ezeket a tapétákat az otthonok, irodák, üzletek, kollégiumok, diszkók falán.

Jelszava: koptatottan kirojtosodott eleganciával a romantikus 21. századi sikkes, vidám világ felé.

Munkájában megjelenik a VIDÁMAN, ELEGÁNSAN és KOPOTTAN STÍLUS, a jómódban élők LUXUS KOPOTTSÁGA.

Ulrica Hurtig skandináv, svéd designer egy modern mai nő, aki érzékeli a világ változásait és munkáival az érzelmek új határait feszegeti.


A Vintage katalógust keresse üzleteinkben és tapéta web áruházunkban! Kísérje figyelemmel a napi kedvezményeket és vásárolja tapétáinkat olyan örömmel, amilyen lelkesedéssel kínáljuk ezt a kedves vásárlóinknak! Jelen pillanatban 10% kedvezménnyel vásárolhatja, rendelheti a termékeinket. www.tapetawebaruhaz.hu