Tapéta

webáruház - Minőségi tapéta, luxus

tapéták

széles választékát kínáljuk.
MENÜ
Mr Perswall Nostalgic


Nostalgic Wallpaper Collection - Mr Perswall A Mr Perswall svéd, skandináv poszter és foto tapéta gyár új angolszász nosztalgiával lepte meg 2013 első negyedévében a vásárlóit. Nosztalgikus gyűjtemény mint ahogy a neve is mutatja egy időutazás amely elviszi a XX. század három kiemelkedő történelmi időszakába, egy igazi érzelmi nagy utazásra. Az utazás kezdődik az 1700-a években a barokk világában és folytatódik a 1890-es évek varietéibe, vidám pezsgőzés kíséretében.

1900-1930 közötti időszak poszter képei a nagy időszaknak szólnak. A letűnő arisztokratikus világ felvillanásai és az I. világháború utáni „életet újra élni” korszaka jellemzi a tapéták alkotóit. Ennek aktualitást ad az I. világháború kitörésének századik évfordulója! Al Capone és a szesztilalom Amerikában, a némafilm megjelenése a mozikban. A charleston és a swing idegőrlő pezsgése fut végig a tapétázott lakások falán. Whisky jéggel és szódával szürcsölve ön felett rázása kimerülésig. Az emberi kapcsolatok harmonikusan összenőnek a tapétázott falak hangulatával és a 21. század fogyasztói társadalma nosztalgiázik a letűnt korok életérzéseivel.

1940-1960-as évek a II. világháború és a nagy átalakulás évei. Amerikai autógumik kerekei füstölnek az utcákon és száguldoznak jampi fiatalok az éjszakában szüleiktől elcsórt járműveikkel az éjszakában. Bárokban az „aranyhangú Elvis Presley” őrületbe viszi a fiatalokat. Dübörög a fogyasztói társadalom és repedések keletkeznek a kommunizmus merev falán. Jimy Hendrix kábítószeres mámorában túladagolja magát és a falakat újraértelmezett tapétákkal kezdik otthonossá tenni a fiatalok.

Beindul a társadalmi átalakulás nagy időszaka. Fiatalok a frissen festett otthonaik és szobáik falára új példaképeket ragasztanak a kedves szüleik tágra nyíló szemei előtt.


1970-1990 es években megjelenik az op-art, pop-art és a kommunizmus kora lejár. Felüti fejét a hippi mozgalom és megindul a világban a fellazulási politika, melyet a tapéta művészet, az új típusú falburkoló rendszerek és a zene erősen befolyásolnak. A poszterek anyaga vlies, amely a kiváló minőségű egészségtudatos és környezettudatos foto tapéta, hordozó anyaga. Ragasztása nagyon egyszerű, mert csak a falat kell kenni tapéta ragasztóval és szárazon kell feltenni a Nostalgik poszter tapéta családot!

Kérem nézze meg a MR PERSWALL NOSTALGIC foto tapéta katalógus videóját és bátran csodálkozzon az elmúlt évszázad nosztalgiáihoz. Jó szórakozást és vásárlást kívánunk a www.tapetawebaruhaz.hu oldalunkon.